Somnis

Tots tenim un somni, quin és el teu? Entra en el facebook/quinesleteusomni o busca una de les caixetes que hem repartit en diversos comerços, entitats, bars… de la ciutat i escriu-nos el teu somni. De tots els somnis recollits n’escollirem alguns que interpretarem a l’aparador d’un espai comercial buit.

De moment, el carrer de la Riera de Vic ja s’ha convertit en el carrer del somnis, vols fer una passejada pels nostres aparadors i descobrir somnis? Pots començar a dalt de tot del carrer de la Riera, tocant a plaça, seguir fins al carrer de la Ramada, i acabar a la Rambla de l’Hospital.

També pots fer una passejada virtual i saber quin és el somni de la Marta, en Víctor, la Laia, en Martí…

 

Can Pietx

EL SOMNI DE…

Espais en Transició neix amb l’aparador de l’antiga botiga de Can Pietx, al carrer de la Riera número 3 de Vic i és on pots començar la ruta dels aparadors. Un aparador original, on hi ha recollits tots els vostres somnis. Uns somnis que estan a l’espera de fer-se realitat, quin és el teu? Fes-lo realitat!

 

Marta

EL SOMNI DE LA MARTA

No sempre és fàcil saber quin camí hem d’escollir. La Marta vol trobar el seu destí. Claus que obren panys perquè trobar-lo sigui més fàcil.

 

Víctor Somni

EL SOMNI D’EN VÍCTOR

El Víctor ha perdut la inspiració, està desesperat, es sent perdut, un nàufrag en mig de boles de paper. Però, la màgia dels somnis fan que apareguin uns petits personatges que amb molta energia treballen sense parar  per fer realitat el seu somni: ser escriptor.

 

Pau somni

EL SOMNI D’EN PAU

El Pau vol ser i sentir-se lliure, com aquestes papallones tancades dins de pots de vidre que desitgen escapar-se per volar i viure en llibertat.

 

Belen i Bet

EL SOMNI DE LA BELÉN I LA BET

La Belén i la Bet, les creadores d’aquest projecte, tenen un somni: que les idees no s’acabin mai.

 

EL SOMNI DE LA MIA

Coneixes la història de les mil grues?

Segons una llegenda japonesa el teu somni es farà realitat si construeixes mil grues de paper! A què esperes per començar?

El somni de la Mia s’ha fet realitat, en aquesta ocasió, gràcies a l’artista Rocío Gómez que ha participat en aquesta intervenció.

 

Joan

EL SOMNI D’EN JOAN

Qui no ha somiat mai en tenir temps! Temps per fer tot allò que sempre diem que farem: temps per nosaltres, pels amics, per la família, per la parella… simplement temps!

“El temps és qüestió de temps, la vida és qüestió de vida, la vida dura un moment, el temps tota la vida”.

“El temps és la mesura del moviment entre dos instants”.

 

Lola Somni

EL SOMNI DE LA LOLA

Què li passa a la Lola? Quin creus que és el seu somni? Entra al nostre facebook i explica’ns el seu somni! I el teu si vols!

 

 

EL SOMNI DE L’HOME

El somni de l’home és un aparador creat a partir de la performance experimental realitzada per la Marta Robles, el Jordi Suriñach i la Blanca Vigas.

Vols veure com va néixer aquest aparador?

 

 

Anna

EL SOMNI DE L’ANNA

Saps que un dels somnis que més ens heu escrit és el de viatjar? Països propers, llunyans, coneguts, desconeguts… noves aventures, com les que busca l’Anna.

 

EL SOMNI DE LA LAIA 

T’imagines que un dia et lleves i tothom somriu? No seria fantàstic? Cap rostre trist, enfadat, avorrit… Somriure és innat, la freqüència només depèn de tu!

 

EL SOMNI DELS INFANTS

Espais en Transició ha comptat, en aquesta ocasió, amb la participació del Casal Claret de Vic per realitzar aquesta intervenció. Un aparador que és el resultat de la interpretació del somni dels nens i nenes que formen part de l’Escola de la Pau: “que no ens robin els nostres somnis!”.

 

EL SOMNI D’EN MARTÍ 

Qui no ha desitjat volar alguna vegada? Aquest és el somni d’en Martí: volar. En aquest cas, sense ales, només amb la imaginació que deserten els llibres.

 

Gent gran

EL SOMNI DE LA GENT GRAN

Una intervenció que ha comptat amb la participació del Casal de la Gent Gran de Vic. Un aparador que és el resultat de la interpretació de dos somnis: un de les persones que formen part del grup de pintura i l’altre del grup de ceràmica i que han tingut el suport en el muntatge del grup de bricolatge.

Un, el tren de la felicitat l’altre, anar a la lluna.

 

EL SOMNI DE LA NOA

“És tan misteriós el país de les llàgrimes!” Antoine de Saint-Exupéry

Llàgrimes que la Noa vol eixugar per poder ser feliç.

 

Nens i nenes

EL SOMNI DELS NENS I NENES DE LA CIUTAT

Espais en Transició ha comptat amb la participació del Consistori Infantil de Vic per realitzar aquesta intervenció. Un aparador que és el resultat de la interpretació de tots els somnis dels nens i nenes de sisè de les escoles de la ciutat de Vic. Un somni que ens condueix a una ciutat plena de vida i comerços.