Espais buits

Aquests són alguns dels espais en transició que estan a l’espera de ser llogats a la ciutat de Vic.

Espais amb encant perquè puguis donar un valor afegit al teu negoci i amb condicions molt especials perquè obrir un negoci sigui possible. Posa’t en contacte amb nosaltres per descobrir-los en persona.

Amb quin et quedes?

 

Espai Carrer de la Riera número 3 (Can Pietx)

Vols tenir un espai amb història? Aquest és el teu lloc. Un dels espais més emblemàtics de la ciutat de Vic.Amb dos aparadors de gran interès històric i amb un valor patrimonial important. Un espai clàssic de botiga d’abans. Amb sostres alts i una claror molt especial. Una planta baixa d’uns  54 m²dividida en dos zones. Cal fer certes adequacions però tot és possible respectant l’encant i les particularitats de l’espai que el fan únic.

 

Espai Carrer de la Riera número 5

T’agradaria compartir un dels espais comercials més coneguts de la ciutat de Vic? És un espai molt gran d’uns 300 m², amb molts racons, ideal per compartir amb altres negocis. Té les bigues de fusta i l’aire d’una antiga casa. Un terra i unes parets molt especials. Una distribució única, segurament, per la història que acumula l’espai. Saps que abans de ser una llibreria era un forn? El forn Molas.

 

Espai carrer de la Riera número 8

Ets un romàntic? T’agraden els llocs amb màgia? En aquest espai del carrer de la Riera número 8 hi trobaràs tots els ingredients per obrir una botigueta amb molt d’encant. Tens uns 54 m2 per omplir-los de tot allò que alguna vegada has somiat. Quan entres trobaràs una zona principal d’uns 20 m2 on pots situar la botiga, a sobre hi ha un petit altell d’uns 13,5m2 que podria ser un espai més privat i una altra zona d’uns 19m2 que podries utilitzar com a magatzem.

El sostre principal, d’una miqueta més de 3 metres, conserva bigues de fusta a la part principal i una arcada de pedra. L’altell és més baixet fa uns 2 metres. Té un bona finestra que pot fer d’aparador.

I com està, cal fer reformes? Doncs sí, però, és una oportunitat per poder mantenir l’encant que té el propi espai i, al mateix temps, personalitzar-lo per fer-lo encara més especial: un terra, un bany, revisar les instal·lacions…

 

Espai carrer de la Riera número 20-22

Nosaltres l’anomenem “el localet” és un espai petit, que pot ser molt més gran fent reformes. És com un petit garatge amb el sostre alt i una finestra. Està ubicat just davant la Plaça Pompeu Fabra, una de les zona amb més llumdel carrer. Cal fer una adequació de l’espai però, això que estigui situat davant d’una plaça té el seu atractiu i moltes possibilitats! T’animes?

 

Espai carrer del Call cantonada carrer Sant Just.

Aquest enorme espai, té clarament dues zones de dimensions força iguales. Una primera zona que té les vidrieres situades entre el carrer del call i el carrer Sant Just i, una segona zona que té les vidrieres situades només al carrer Sant Just. Què si pot posar? Doncs té moltes possibilitats: és gran, amb claror, les instal·lacions estant bé, té un lavabo….  té tantes coses, per què no vens a veure’l?

 

Espai Rambla de l’Hospital número.3

Aquest espai està situat a la Rambla de l’Hospital, des del carrer, destaca per les seves portes de fusta de color vermellós. Un cop a dins, l’espai té un aire industrial: sostres alts, gairebé 5 metres, i una finestra gran quadriculada al fons que dóna a un petit pati, d’ús exclusiu,que proporciona claror a l’espai.

Té uns 90 m², separats amb una zona principal i una part lateral on hi trobem un petit lavabo.

L’espai està en bon estat de conservació: instal·lacions, estructura… Ara, només et toca a tu, convertir-lo en el teu espai.