A qui ens dirigim

EMPRENEDOR

Espais en Transició, busca emprenedors.

Necessitem persones que tinguin ganes d’obrir un negoci. Sabem que no és fàcil però, segur que hi ha un espai per a tu i, a més a més, t’acompanyem i assessorem fins que puguis aixecar la persiana.

El que creus que és un somni pot ser una realitat, aquè esperes? Entra a l’apartat espais buits i descobreix els nostres espais en transició disponibles.

 

I si ja ets un emprenedor en actiu, t’oferim la possibilitat de llogar una finestra: una intervenció creativa amb els teus productes. Vols provar-ho?

 

Espais en Transició connecta persones amb espais!

 

 

PROPIETARI

Un espai buit és un espai sense vida, que amb el pas del temps es va degradant, es fa invisible i fins i tot desapareix, afectant la imatge de la ciutat, dels comerços veïns i de la ciutadania en general.

Espais en Transició activa espais comercials buits a través d’accions creatives.

Amb aquestes accions aconseguim que l’espai millori la seva imatge, estigui més cuidat i sigui més visible augmentant el número de possibilitats de lloguer.

Vols que el teu espai sigui un Espai en Transició? Un espai visible, cuidat i amb moltes possibilitats de lloguer? Posa’t en contacte amb nosaltres.

Espais en Transició fa visibles espais que el pas del temps anul·la.

 

ENTITATS

Ets un Ajuntament? Aquest projecte t’interessa.

Espais en Transició és un projecte de ciutat que actua sobre la problemàtica dels espais buits comercials que poden arribar a generar una imatge de decadència i deixadesa.

Vols potenciar una imatge més acurada, neta i ordenada de la teva ciutat? Vols recuperar activitat comercial?

Els bons resultats obtinguts en la reactivació comercial del carrer de la Riera de  la ciutat de Vic, avalen el projecte.

 Espais en Transició un projecte que dóna resposta a una necessitat.

 

 

Ets una Associació de Comerciants?

Les accions creatives d’Espais en Transició, en espais comercials buits, tenen com a finalitat la reactivació comercial d’una determinada zona segons les necessitats locals. En aquest impàs, les nostres intervencions fan que les zones on hi ha espais comercials buits puguin mostrar una imatge més acurada i així, d’aquesta manera, afavorir els espais comercials obertsmostrant una actitud dinàmica i activa. Intervencions, també, que fan recuperar la tradició de visitar aparadors: els dels comerços i els dels espais buits.

I un cop un espai en transició deixa de ser-ho, es realitzen accions de dinamització per tal de consolidar l’obertura dels nous espais i impulsar els existents.

 

Espais en Transició aporta dinamisme al comerç.

 

 

Ets una Associació de Veïns?

Espais en Transició és un projecte de reactivació comercial  que busca la complicitat i la implicació del les persones, aconseguint, en molts casos, la regeneració de la  vida de barri. Un projecte de persones que es connecten entre elles per construir valors. Una col·laboració necessària des del primer moment, quan es porta a terme la campanya de recollida de somnis: Quin és el teu Somni?,fil conductor de les intervencions que es realitzen en els espais buits. Una campanya que il·lusiona a les persones.

 

Espais en transició crea cohesió i regeneració de la vida de barri.