Espais Oberts

La finalitat d’Espais en Transició és revitalitzar el comerç de zones que han quedat desocupades i amb diversos locals comercials buits. Aconseguir que aquestes zones tornin a tenir activitat comercial segons les necessitats locals i, d’aquesta manera, oferir una imatge dinàmica, activa i viva de la ciutat.

Us volem presentar els espais en transició que han deixat de ser-ho per convertir-se en espais oberts al públic. Nous comerços que ja han aixecat la persiana per oferir una nova activitat a la ciutat, què esperes per visitar-los?

 

El taller de la riera

El Taller de la Riera

El Taller de la Riera està situat al carrer de la Riera número 26 de Vic.El dia 10 de gener de 2014 va obrir les portes convertint-se en el primer espai en transició que va deixar de ser-ho.És un espai dedicat a l’art i la imaginació, on es poden realitzar tallers de pintura, dibuix, scrapbooking… per a totes les edats i on també trobareu obra artística pròpia (il·lustració, pintura, ceràmica, restauració…) de les seves creadores Tanit Salvador i Lourdes Bagué.

eltallerdelariera.blogspot.com.es

 

Emaús

Emaús

Emaús va obrir les seves portes el dia 21 de març de 2014 al carrer de la Ramadanúmero 2 de Vic.Drapaires d’Emaús és el nom d’un moviment que té lloc arreu del món, nascut de la mà del francès Henri Antoine Groués (àlies Abbé Pierre). El 1980 sorgeix la Comunitat de Sabadell un projecte d’economia social basat en el reciclatge i la recuperació de llibres, roba i mobles, pensat per la reinserció sociolaboral. En aquest mateix context neix la idea de crear una nova botiga d’Emaús ubicada a la ciutat de Vic on de la mà de la Dulantzi trobareu roba i llibres de segona mà i una línia de roba vintage.

www.emaus.es

Cal Fuste 8243

Cal Fusté

Cal Fusté és un restaurant de cuina tradicional catalana, situat al carrer de la Riera número 9 de Vic. Va obrir les portes el dia 24 de març de 2014 en aquest nou emplaçament ja que va ser fundat al juliol de 2009 al carrer Sant Antoni de Vic. La passió per la cuina es transmet en els seus plats, amb productes de qualitat i proximitat. L’Albert i l’Antònia acumulen experiència i moltes ganes de continuar oferint un bon servei.

Spinelli 8181

Spinelli & Co

Spinelli & Co va obrir les seves portes el 4 de juliol de 2014. Situat al carrer de la Riera número 6 de Vic és un espai dedicat a la rebosteria creativa. En Quico Arévalo i la Laura Spinelli elaboren en el seu obrador cupcakes, cakepops, cheesecake, galetes… productes tots ells que es poden personalitzar. També imparteixen tallers, cursets i xerrades, i comercialitzen tot tipus de productes per qui s’ho vulgui fer a casa.

Mirakamira 8225

Mirakmira

Mirakmira és una botiga que ofereix roba de segona mà infantil, de 0 a 14 anys. L’emprenedora, Eva Canal, que fins ara venia online aposta per la venda física fruit de la demanda dels seus clients que prefereixen veure en persona les peces de roba que ofereix. Per l’Eva, el més important, és la idea de la reutilització, poder donar una segona vida a la roba que altres persones ja no fan servir. Roba de qualitat en molt bon estat i a preus econòmics. Un nou espai en transició que va deixar de ser-ho el dia 27 de setembre de 2014 i que està situat al carrer de la Riera número 11 esquerra de Vic.

 

Kiwe 8223

Kiwe estudi gràfic

Kiwe estudi gràfic és la iniciativa de dos joves emprenedors: el Carles Gómez i la Bet Puigblanqué. Ubicats, fins ara, a un altre punt de la ciutat, han decidit obrir el seu espai a peu de carrer, al mateix temps, que el seu estudi fa un gir per acostar-se a processos més artesanals, aportant, així, un valor afegit al disseny. La seva inquietud artística-creativa els ha conduit a oferir noves propostes com són l’estampació i la serigrafia. Ells fan un disseny a l’abast de tothom a través dels seus treballs, els seus productes i els tallers que imparteixen. Situats al carrer de la Riera número 11 de Vic, van obrir les seves portes el dia 27 de setembre de 2014.

www.kiwestudio.com

 

El taller de les fades 8208

El taller de les fades

El taller de les fades, és la proposta de l’Anna Tevosyan, una dissenyadora de moda que ofereix els seus propis dissenys de vestits, bosses i complements. Com també, arranjaments i, més endavant, tallers. La creativitat de l’Anna fa que qualsevol peça que tinguem a l’armari i, que ja no ens posem, es converteixi en una nova peça única, diferent i atractiva. Un espai que va obrir les seves portes el dia 27 de setembre de 2014 i que està situat al carrer de la Riera número 13 de Vic, un carrer que va fascinar a l’Anna des del moment que va visitar aquesta ciutat.

La rambla

La Rambla

La Rambla com molt bé indica el seu nom, es troba a la Rambla de l’Hospital número 23 de Vic i és el primer espai en transició que deixa de ser-ho en aquesta zona. És un espai on s’ofereixen pizzes i kebabs per emportar-se. Va obrir les seves portes el dia 18 de setembre de 2014.